Kommentera

CELC Europa 2015 Hjortsbergagården

Under rubriken ”Fräls oss från det onda” har CELC (Confessional Evangelical Lutheran Conference) samlats på Hjortsbergagården utanför Alvesta.  Sjunde bönen i ”Fader vår” har varit temat för denna konferens. Pastorer från Albanien, Bulgarien, Tyskland, Portugal, Ryssland, Ukraina, Lettland, Norge, Tjeckien, Finland och Sverige har varit samlade. Vi har fått lyssna till god biblisk undervisning. Det har varit välsignade dagar där vi fått se vilken skatt vi äger i Guds Ord. Ingen bibelkritik, utan trohet till Bibeln och Guds ord har präglat konferensen. Detta är unikt i dessa av yttersta tider!

Se fler bilder på S:t Johannes församlings hemsida.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.