Jesus säger: ”Förbli i mig, så förblir jag i er. Liksom grenen inte kan bära frukt av sig själv om den inte förblir i vinstocken, så kan inte heller ni det om ni inte förblir i mig. Jag är vinstocken, ni är grenarna. Om någon förblir i mig och jag i honom, så bär han rik frukt. Utan mig kan ni ingenting göra” (Joh 15:4-5).

Välkommen att prenumerera på Bekännelsebrevet – ett dagligt och uppbyggligt mejl med syfte att du ska förbli i Kristus och Kristus i dig. Bekännelsebrevet innehåller bibelord, betraktelser och böner.

Alla betraktelser är skrivna av pastorer inom LBK, av någon inom vår kyrkogemenskap eller av någon av våra kyrkofäder (till ex Martin Luther).

Du kan välja att få Bekännelsebrevet varje dag eller mindre sällan. Du kan anpassa din prenumeration som du vill.


Här kan du börja prenumerera

Klicka här för att komma till formuläret för att prenumerera på Bekännelsebrevet.


GDPR-policy

När du fyller i formuläret för att prenumerera ska du godkänna att vi får spara din mejladress i vår lista över prenumeranter så att vi kan skicka Bekännelsebrevet till din adress. Personuppgifter delas aldrig med någon tredje part.


Viktigt! Gör detta efter du har börjat prenumerera:

Lägg till adressen bekannelsebrevet@bekannelse.se i din adressbok för att undvika att nyhetsbreven hamnar i din spammapp, det vill säga inkorgen för skräpmejl.

Övriga tips

1. Håll utkik efter ett mejl som ber dig bekräfta prenumerationen. Har den inte hamnat i inkorgen har den förmodligen hamnat i spammappen. 2. Nyhetsbreven kan råka hamna i andra mappar än din inkorg. Som redan nämnt bör du lägga till vår adress i din adressbok för att säkerställa att våra nyhetsbrev inte sorteras som skräpmejl av din mejlklient. Ifall du använder Gmail är det troligt att nyhetsbreven hamnar under fliken ”Promotions” som finns till höger för ”Primary” och ”Social”. Ifall du önskar kan du ändra detta med att flytta mejlet till fliken ”Primary” och välja ”Yes” när Gmail frågar ifall du vill att våra brev i fortsättningen ska hamna i ”Primary”. 3. Vissa mejlklienter vill inte per automatik visa dig bilderna i nyhetsbreven. Kom därför ihåg att klicka ”Display images” så att du får se bilderna vi har valt ut.

Kontakt

bekannelsebrevet@bekannelse.se

Läs Bekännelsebrevet på webben

Här kan du läsa våra senaste brev