Kommentera

Anmälan till ungdomslägret

”Nu öppnar vi anmälan till sommarens ungdomsläger måndag – onsdag före familjelägret på Hjälmargården. Donald Patterson och Peter Öman kommer att hålla föredrag om “Att vittna som ung kristen”, “Dejta som ung kristen” samt “Kristen men varför Lutheran”, det samlade temat för lägret är “Jesu ambassadörer”.

Priset för lägret är 350 kr vilket täcker lägrets måltider, observera att det till detta tillkommer tälthyra som betalas på egen hand (tältplats kan och bör betalas tillsammans med övriga lägeravgiften direkt till Hjälmargården)

Om ni önskar annat boende än tält behöver det lösas med Hjälmargården, och för att det ska ske på smidigast möjliga sätt vill Hjälmargården att vi i ungdomsgruppen administrerar alla boendeförfrågningar – Önskar du boende måndag – onsdag är det därför viktigt att du kontaktar ungdomsgruppen snarast möjligt.

Skicka in din anmälan senast söndag 18/6 till Erik Eliasson via Facebook, telefon (0727337278) eller mail (mail@erikeliasson.com) och sätt in lägeravgiften på bankkonto i Handelsbanken: 6806 238 207 498, eller Swish till 0727337278.

Guds Frid
Ungdomsgruppen”

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.