Kommentera

Ungdomsträffar på Skype

Gud har verkligen använt Skype som ett verktyg till stor välsignelse för LBK och möjliggjort andakter, pastorsutbildning, styrelsemöten och andra träffar även om vi finns spridda i olika län och land. Nu har även LBKung börjat träffas regelbundet med hjälp av Skype. Ungdomarna kopplar upp sig första tisdagen kl 21 varje månad för en kort andakt och sedan ett fritt samtal där det finns utrymme för reflektion kring det kristna livet. Information om dessa träffar sprids huvudsakligen på LBKungs Facebookgrupp. Det finns intresse för att träffas ännu oftare och därför blir det en extra träff 17/2 kl 21.

Skriv till Peter Öman lbkstockholm@gmail.com om du vill läggas till i Skypegruppen.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.