Kommentera

LBK:s Fjällvandringsläger i Storulvån 9-13/8 2023

Nu har anmälan till fjällvandringslägret i Jämtlandsfjällen 2023 öppnat! Vi ser så mycket fram emot att spendera några dagar i det vackra fjällandskapet tillsammans med er.

Vi kommer att boka gemensam resa med nattåg samt transfer från Stockholm till Storulvåns fjällstation den 9/8-2023 för de som önskar åka denna sträcka. Vid ankomst (den 10/8) har vi vår första heldag på fjället. Vi kommer utgå från Storulvåns fjällstation och ha turer därifrån. Vid fjällstationen kan man sova i tält och få tillgång till toalett, dusch och självhushållskök mot en serviceavgift. Önskar man boka rum görs detta på egen hand och information om det finns på deras hemsida.

För de som åker gemensamt tillbaka till Stockholm kommer resan avgå på eftermiddag/kväll på lördagen den 12/8. Det ger oss nästan tre hela dagar på fjället! Det kommer finnas olika alternativ på dagsturer/aktiviteter beroende på vad man känner att man vill och vad som passar er. Gemensamt är att vi kommer studera Bibeln, samtala om vår kristna tro, lovsjunga Herren och njuta av hans skapelse.

LBK kommer bjuda på kvällsmaten men ni står själva för resekostnad, boendekostnad (serviceavgiften eller annat bokat boende), lunch och frukost. Det finns självhushållskök på fjällstationen men det kan vara bra att ta med stormkök om ni har!

Om det är någon särskild utrustning ni saknar kan ni kontakta oss så försöker vi hjälpa till att hitta någon som kan låna ut. Vi hoppas att ni ser fram emot lägret lika mycket som vi gör!

Kontaktperson: Peter Öman (peter.oman@bekannelse.se)

Anmälningsformulär: https://forms.gle/kJypKFyxd8pqgKwFA

STF Storulvån Fjällstation: https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-storulvan-fjallstation/