Kommentera

Luthersk mission i Afrika – digital presentation 21/3

Alla är varmt välkomna till en presentation via Zoom den 21/3 kl 16.00. WELS missionär John Roebke och hans fru Nancy bor i Malawi och John arbetar genom One Africa Team för att stötta alla våra systerkyrkor och alla missionsprojekt i Afrika i sina försök att nå ut med evangelium. Det handlar dels om att ta fram tryckt material (böcker, foldrar m.m.) och dels om att använda sociala medier och digitala kanaler för att sprida Ordet. 

Tanken med presentationen är dels att vi ska få veta mer om det arbete som redan pågår i Afrika, och dels att vi ska kunna få inspiration och nya idéer när det handlar om att nå ut här hemma i Sverige. 

Alla är välkomna så sprid gärna den här inbjudan även till vänner utanför LBK. Vi kommer att använda LBK:s egen Zoomlänk som du hittar här på hemsidan. Skicka gärna in frågor i förväg till peter.oman@bekannelse.se  (OBS: presentationen kommer att ske på engelska)

Allt gott i Kristus! 

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.