Kommentera

Stärkande bibelord i svåra stunder

Den 23/5 anordnade LBKung en digital ungdomsträff via Zoom. Vi började med kl 10 med morgonandakt och sång (och märkte att det blev för rörigt om alla hade på sina mikrofoner samtidigt). Dagens första bibelstudium hade titeln ”Guds Ords tröst i vår oro”. Vi pratade om saker vi kan oroa oss för, att oron i sig dels är en svaghet i tron och att vi inte behöver oroa oss, men dels också att alla människor oroar sig för något. Det viktiga är att vi inte förtvivlar, utan kastar våra bekymmer på Kristus som har lovat att bära dem.

Alla deltagare (ca 20 st) fick fundera ut ett favoritställe i Bibeln som man kan läsa när man känner sig orolig, rädd eller sorgsen och nu har Algot Eliasson sammanställt dem. Spara gärna listan i din mobil så att du kan läsa något, eller alla ställena, när du känner dig orolig!

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.