Kommentera

Välkommen till Familjeläger i Kåbdalis, 18-21/4 2019

Nu är det snart dags igen för härlig skidåkning på en av Sveriges snösäkraste skidorter. Upplev sol och fin åkning till ett förmånligt pris, umgås med kristna vänner och samlas kring Guds underbara evangelium den tid på året då vi har allra mest att fira – Jesu ställföreträdande korsdöd och underbara uppståndelse från döden!

Kostnaden för boendet (3 nätter) blir ca 500/person lite beroende på hur många vi blir. Vi vill att du anmäler dig senast den 24/12 till albinpeter40@hotmail.com för att vi ska kunna ordna med gemensam tågresa för dem som vill. Även här får vi bättre pris om vi är fler.

Observera att alla är välkomna oavsett ålder och tidigare alpin erfarenhet:-)

Vi ser fram emot din anmälan!
Ungdomsgruppen

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.