Kommentera

Skidlägret i Kåbdalis

Veckan efter påsk inbjöd LBK till skidläger i Kåbdalis, en kär plats i de norrländska skogarna där många minnen skapats genom åren. Ett drygt tjugotal förväntansfulla deltagare som anslutits från hela Sverige anlände på torsdagen till den gula skolan, ombyggd till ett vandrarhem.

Varje morgon inleddes med morgonbön där vi bad om Guds beskydd för dagen, innan deltagarna skyndade sig ut mot de snöklädda backarna för att åka skidor eller snowboard. Efter långa dagar i backarna, samlades vi till middag i vandrarhemmet där vi sedan höll aftonbönen. Efter sång och andakt fick vi tacka vår fader och Gud för dagen som gått, att inga olyckor med bestående skador skett, för ett blåmärke eller två hör till…

Ty du har sagt att Herren är ditt skydd, du har gjort den högste till din tillflykt. Ingen olycka ska drabba dig, ingan plåga närma sig din hydda. Ty han skall ge sina änglar befallningen om dig att bevara dig på alla dina vägar. Ps 91:9-11

Anneli Lindmark

 

kåbdalis03

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.