Kommentera

En församlingsdag i solskenet (Immanuelförsamlingen)

När Peter Öman besöker Immanuelförsamlingen i Umeå brukar vi ibland samlas till församlingsdagar på lördagar och dessa är väldigt uppskattade av församlingen. Den solig vinterdagen 21/3 samlades vi i Vännäs. Under eftermiddagen höll vi till i familjen Lindmarks kolonilott vid Umeälven för vandring på isen med påföljande fika, andakt och sång vid den brinnande brasan inne i kolonistugan. På kvällen samlades vi i familjen Lindmarks hem och hann med ett Bibelstudium och självklart ännu mer sång, denna gång ackompanjerat av Camillas vackra pianospel.

Bibelstudiet handlade om vad Bibeln säger om församlingen och kyrkan. I inledningen fick vi i lugn och ro tänka genom frågan vad som är fördelarna med att vara en del av en församling. Efter betänketiden fick alla säga en sak – bland svaren var gemenskapen, Gudstjänsterna, predikningarna, nattvarden och att Gud är mitt ibland oss om vi så bara är två eller tre församlade.

Helgen rundades av med Gudstjänst, fika och en produktiv årsstämma på söndagen. Det var extra trevligt att vi hade besök från Elaine i Ljungby denna söndag!

/Bjarte

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.