Kommentera

Information om den uppdaterade menyn på hemsidan

Huvudmenyn på hemsidan har genomgått en del ändringar under det här året. Det fanns ett behov för att strukturera och förenkla huvudmenyn.

Tanken med huvudmenyn är att den ska innehålla verb där det är möjligt (Kontakta, Lyssna, Läs, Var med). Webbsajtens format gör att det finns en viss begränsning i antal tecken, och därmed är det en fördel med korta ord. Och verb är ju ofta korta ord.

Däremot består inte menyn enbart av verb. Församlingar och LBK går inte riktigt att ändra till verb, och har därmed inte ändrats. Vissa sidor under LBK har flyttats till Läs.

Inspelningar / Undervisning och Verksamhet var rubriker som fanns i menyn tidigare, men eftersom de är längre ord tog de upp mycket utrymme, och behövde bytas ut mot kortare ord. Inspelningar / Undervisning har ersatts med Lyssna och Läs. Verksamhet har ersatts med Var med.

Psalmer (tidigare Musik), en sida som innehåller ett urval psalmer i PDF-format, fanns tidigare under Verksamhet. Den finns nu under Läs.

Nytt innehåll som har tillkommit under den senaste tiden är bland annat:

  • Kontakta > Pastorer – en kontaktsida där man hittar kontaktinfo till alla pastorer inom LBK
  • Var med > Prenumerera – en samlingssida för de olika prenumerationer som LBK erbjuder: Bibel och Bekännelse, dagens bibelord via SMS och Lutherska Bekännelsebrevet
  • Var med > Zoom – en infosida för LBKs arrangemang som sker via Zoom

Ifall du har frågor eller synpunkter, kontakta Bjarte Edvardsen (här finns kontaktinfo).

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.