Kommentera

Årets CELC-möte har blivit uppskjutet

CELC-mötet som skulle ägt rum i Seoul, Sydkorea 29 maj – 1 juni 2020 har blivit uppskjutet till 2021 pga coronaviruset. Läs mer på celc.info.

Vi ber för att Guds vilja ska ske i dessa tider av oro och osäkerhet, att Han ska skydda oss från viruset, att Han ska begränsa smittan att spridas och att Han ske ge vishet åt allt vårdpersonal så att de kan bota dem som blivit drabbade.

We ask for the Lord’s mercy and compassion as we experience the spread of the coronavirus. Dear Lord, look with Your compassion on the countless thousands in harm’s way as a result of this disease. Especially gracious Lord, mercifully protect Your blood-bought children throughout the world. Guide the physicians’ hands who are treating this virus, and give wisdom for those searching for a cure. Give comfort and healing to all those infected, and according to Your will, bring them to recovery. We ask it in the compassionate Savior’s name. (Gaylin Schmeling)

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.