1

Det är fullbordat

Allt har blivit fullbordat på korset. Syndens makt är bruten. Skulden är betald. Satan är besegrad. Allt detta sker på korset. Rösten är matt och svag men Jesus säger inte: Det är slut, han säger det motsatta. Många berömda och kloka ord har sagts under tidens gång, men dessa är de tre absolut viktigaste. Inga andra ord före dessa eller efter kommer att vara viktigare.

Det är en proklamation av Jesus, testamentets viktigaste ord och de gäller alla människor. Vi brukar tala om viktiga möten och händelser i vårt liv när det gäller vår kristna tro men inget kan mätas med 9 timman i Jerusalem år 33.

Foto: Iris

Kommentar (1)

  1. Svara
    Torbjörn Stille says:

    Underbart! Det finns hopp för oss alla, när vi böjer oss inför den korsfäste och segerrike Kristus.

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.