Kommentera

Några tankar från webbredaktören

Det blev många intressanta samtal, mejl och diskussioner om den nya hemsidan innan och under arbetet, så därför tänkte jag skriva några rader om hur läget är nu och vad som har hänt efter publiceringen. Den nya sidan har resulterat i mycket positiv feedback och det är roligt att så många verkar vara nöjda med vår nya hemsida. Det är tydligt att sidan redan är en stor välsignelse för vår kyrka och vi har bara Gud att tacka för detta!

Tanken bakom vår nya sida var att den skulle innehålla mer info om varje församling än den förra samt att den skulle bli mer användbar på mobiltelefoner och läsplattor. Detta har vi lyckats med. Alla församlingar fick tycka till om förändringen innan och jag tror det var bra att processen fick gå ordentligt till även om det tog tid – det var värt det. Varje församling har sin egen sektion under ’Församlingar’ i menyn och de kan även synas under ’Inspelningar’ och ’Aktuellt’. Kontakta gärna den webbansvarige inom din församling eller kontakta undertecknade om du har tips till något nött eller nytt från församlingen eller LBK som bör läggas ut.

Det finns många inspelningar och bilder som kvarstår att publiceras och det fortsätter vi självklart att jobba med. I inspelningsarkivet här på sidan vill jag gärna fylla på med ännu mer information om varje inspelning, som predikotexter och ämnen/rubriker, så att arkivet blir mer sökbart och värdefullt.

För er som undrar vilken adress som gäller: Vi har fortfarande kvar domänen www.lbk.cc och du hamnar på den nya sidan både med att besöka www.bekannelse.se och www.lbk.cc. Domänen www.bekannelse.se har blivit huvuddomänen och jag vill uppmana till att uppdatera eventuella startsidor och bokmärken, men jag tror att det oavsett kan vara klokt att LBK behåller båda domän på obestämd tid.

Bjarte Edvardsen


Ty av nåden är ni frälsta genom tron, inte av er själva,
Guds gåva är det, inte på grund av gärningar, för att ingen skall berömma sig.
Ty hans verk är vi, skapade i Kristus Jesus till goda gärningar,
som Gud har förberett, så att vi skall vandra i dem.
Ef 2:8-10

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.