Lämna en kommentar

Bibelhelg i S:t Johannes församling

Våra syskon i tron i S:t Johannes församling i Vasa och Pedersöre bjuder in till Bibelhelg 18-19 oktober meddelar kyrkoherde Øyvind Edvardsen i ett brev till Lutherska Immanuelförsamlingen i Umeå. Vi tar oss friheten att dela det även här i hopp om att en höstresa till Österbotten för andlig påfyllning kan vara av intresse för flera.

”Vi kommer som i fjol vara i Lepplax på lördagen efter lunch och i Vasa på gudstjänst och under eftermiddagen på söndagen. Vi har i år tänkt tala över olika ämnen om vad Guds Ord säger om kärleken och de olika kärleksbegreppen i Bibeln. Vi skulle bli mycket glada om ni ville vara med oss i år under denna helgen. Ni är varmt välkomna och ni kan informera alla som är intresserade. Vi organiserar boende för er bland församlingsmedlemmarna. Med hopp om att ni har möjlighet att dela gemenskapen med oss den helgen.”

Kontakta församlingen för mer info.

Foto: S:t Johannes församling

Lämna en kommentar